Yüreğinize sağlık çocuklar..

Cümleye nasıl başlasam bilemedim…

Muhteşem bir akşam, muhteşem bir seyirci..
Mercedes-Benz Arena'da oynanan final maçında tribünlerin büyük kısmı sarı-lacivertli taraftarlardan oluştu. Toplam 16 bin kapasiteli salonda yaklaşık 12 bin Türk taraftar yer aldı.

Final şansını kaçıran Lokomotiv Kuban ve Laboral Kutxa taraftarlarından da bilet temin eden Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi.

Datome ve Vesely ile 4-0 seri ile başladık. Bitime 3.09 kala skoru eşitlediler. 15-15. İlk periyot 22-20 skorla tamamlandı.

2. çeyrekte rus ekibi, Fenerbahce’nin boyalı alandaki savunma zayıflığını iyi değerlendirdi ve farkı 18 sayıya cıkardı. 48-30. 3 dakika 33 saniye skor bulamayan takımımız soyunma odasına 20 sayı fark ile gitti. 50-30.

3.çeyrekte temsilcimiz Sloukas ve Antic ile oyunda kalmaya çalıştı ama farkı eritmeye başaramadı ve son bölüme 69-63 geride girdi..

Fenerbahce, son ceyrekte farkı eritmeyi başardı ve 3 sayıya kadar indirerek son 50 saniyeye 78-81 geride girdi. Moladan müthiş dönen Fenerbahce’de Dixon, son 35 saniye kala 3’luk ile skoru 81-81’e getirdi ve maç maalesef uzadı.

Uzatmada hakemin yardımıyla rus ekip 96-101 galip ayrılarak, bu seneki Euroleague şampiyonu oldu.

Uzatmalardaki maçı katleden hakeme söylenecek söz yok, Sponsoru olduğu turnuvada kendi TÜRK takımının bu kadar ezilmesine göz yunan Turkish Airlines’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Eyüp CAN ÇALIŞ

1993 yılında İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya gözlerimi açtım.Ailemin tekne kazıntısı tabiriyle, en ufakları benim. Hayatı en sevdiği kişiyle beraber geçirmeyi seven, insancıl, neşeli, yerine göre tatlı biber, siyah saçlı, kahverengi ( kimisi bal rengi der) gözleri ve cilleri olan biriyim.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Yorum:

Yorum Gönder